Запрошення до обласного ефіру!

Запрошення до обласного ефіру! З січня 2012 року, за ініціативи заввідділом дорадництва Полтавської державної аграрної академії Вікторії Олексіївни Курилко, досягнута домовленість з обласним радіо про участь викладачів ПДАА в програмах обласного радіо, присвячених проблемам та перспективам розвитку агропромислового комплексу області.

Цей цикл програм дасть можливість не тільки науковцям академії поділитися новими розробками та результатами досліджень в сфері АПК з широким слухацьким загалом, але внесе вагомий внесок в профорієнтаційну роботу, підвищить імідж академії серед населення області.

Перший запис програми «Агропром» відбувся за участі доцента факультету ТВППТ Ломако Д.В., який протягом 30 хвилин ефірного часу розповідав про методологію розведення перепелів в домашніх та фермерських умовах.

Наступним учасником програми буде професор Прасолов Є.Я. і темою його виступу буде розповідь про інноваційну та винахідницьку роботу академії. Тож, шановні колеги, якщо Ви маєте цікаву інформацію, яка, на Вашу думку, буде корисною та пізнавальною для слухачів обласного радіо, звертайтеся до відділу дорадництва (кім. 413).

Під час запису програми (зліва на право) Філоненко І.М.; Ломако Д.М.; Курилко В.О.