Засідання вченої ради ПДАУ

26 червня 2024 року відбулося чергове засідання вченої ради Полтавського державного аграрного університету, на якому було розглянуто ряд важливих питань, що стосуються його діяльності, а також відзначено здобутки та визначено пріоритети Університету на майбутнє. Засідання очолила голова вченої ради професорка Валентина Аранчій. Вона ознайомила присутніх із порядком денним і регламентом роботи.

 

Розпочалося засідання з приємної новини. Трьох здобувачів вищої освіти інженерно-технологічного факультету ПДАУ було нагороджено дипломами Миколаївського національного аграрного університету за перемогу в міжнародному студентському професійному конкурсі «Агроінженерія» – студента другого курсу Самсона Колотія та студентів третього курсу Станіслава Фролова й Вадима Щипочку.

 

Проректор з науково-педагогічної, наукової роботи Олег Горб разом з фахівцем Мовного центру, викладачкою англійської мови Іриною Жорник вручили сертифікати про успішне проходження навчального курсу з англійської мови 16 викладачам нашого університету.

 

Потім проректор з науково-педагогічної роботи Олена Костенко доповіла про моніторинг результатів акредитаційних експертиз освітніх програм   Полтавського державного аграрного університету у 2023/2024 навчальному році.

Керівниця навчально-наукового центру забезпечення освітньої діяльності та якості освіти Людмила Шульга розповіла про затвердження норм часу для планування та обліку навчальної, методичної й організаційної роботи науково-педагогічних працівників Університету на 2024/2025 навчальний рік.

 

Начальник навчального відділу Андрій Дорошенко доповів про навчальне навантаження кафедр Полтавського державного аграрного університету у 2024/2025 навчальному році.

Проректор з науково-педагогічної, наукової роботи Олег Горб звітував про результати проведення наукових конференцій за підсумками науково-дослідної роботи науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти Полтавського державного аграрного університету у 2023/2024 навчальному році.

 

Проректор з науково-педагогічної роботи і перспективного розвитку  Тамара Шаравара представила звіт з виховної, організаційної і просвітницької роботи в Полтавському державному аграрному університеті за 2023/2024 навчальний рік, а також розповіла присутнім про волонтерську діяльність Університету за період повномасштабного вторгнення.

 

Наприкінці засідання ректор ПДАУ, заступник голови вченої ради Олександр Галич оприлюднив ряд важливих питань, які підтримали члени вченої ради.

 

Засідання вченої ради ПДАУ було досить результативним, на ньому було розглянуто низку ключових питань, що стосуються діяльності Університету, намічено напрями подальшого розвитку та відзначено здобутки студентів і  науково-педагогічних працівників.