Зразкові вміння адміністратора - запорука успішного керівництва.

      На базі кафедри менеджменту в 2012 році започатковано курс навчальної практики «Менеджмент і адміністрування» з отриманням  Свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації з професії 4222 «Адміністратор».
      Процес підготовки  робітників з професії 4222 «Адміністратор» відбувається на основі Державного стандарту професійно-технічної освіти, розробленого відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17 серпня 2002 року № 1135 та ст. 32 Закону України «Про професійно-технічну освіту» (103/98 – ВР.).
      Першими слухачами були студенти 4 курсу напряму підготовки «Менеджмент» Полтавської державної аграрної академії, які успішно пройшли підготовку з даної робітничої професії, підсумком якої було складання кваліфікаційного іспиту і вручення свідоцтв про присвоєння робітничої кваліфікації з професії 4222 «Адміністратор»
     В підготовці фахівців брали активну участь провідні викладачі кафедри менеджменту: доктор наук з державного управління, професор Лозинська Т.М.; кандидати економічних наук, доценти кафедри: Помаз О.М., Федірець О.В., Мирна О.В., Шульженко І.В.; кандидат педагогічних наук Шупта І.М. доцент кафедри.
      Було розроблено методичні рекомендації для проведення занять.