Назва навчальної дисципліни |
Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни |
Кількість місць |
Матеріали для ознайомлення |
2 семестр |
|||
Біологічно активні речовини в харчових технологіях |
Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького |
60 |
|
Нетрадиційна сировина та інгредієнти в технологіях харчових продуктів |
Харчових технологій |
60 |
|
Технологія функціональних продуктів |
Харчових технологій |
60 |
|
Холодильні системи у харчових галузях |
Будівництва та професійної освіти |
60 |
|
3 семестр |
|||
Маркування та етикетування сировини та харчових продуктів |
Харчових технологій |
60 |
|
Охорона праці в галузі та цивільний захист |
Механічної та електричної інженерії |
60 |
|
Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції |
Харчових технологій |
60 |
|
Сучасні технології зберігання харчової продукції |
Харчових технологій |
60 |