Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін
ОПП Харчові технології
за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, 2022 р.н. (1 курс)
№ з/п |
Назва навчальної дисципліни |
Кафедра, яка забезпечує викладання навчальної дисципліни |
Кількість місць |
Матеріали для ознайомлення |
3 семестр |
||||
1 |
Основи фізіології і гігієни харчування |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / |
2 |
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / |
4 семестр |
||||
1 |
Біохімія сировини і харчових продуктів |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / |
2 |
Технохімічний контроль якості і безпечності харчових продуктів |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / |
Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін
ОПП Харчові технології
за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти (скорочений термін навчання) 2022 р.н. (1 курс)
№ з/п |
Назва навчальної дисципліни |
Кафедра, яка забезпечує викладання навчальної дисципліни |
Кількість місць |
Матеріали для ознайомлення |
2 семестр |
||||
1 |
Технологія продуктів дієтичного харчування |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / |
2 |
Нутріціологія |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / |
3 |
Мікробіологія сировини і харчових продуктів |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / |
4 |
Технохімічний контроль якості і безпечності харчових продуктів |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / Силабус |
3 семестр |
||||
1 |
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / |
2 |
Розрахунки транспортних систем в харчовій промисловості |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / Силабус |
3 |
Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / |
4 |
Технологія риби і рибопродуктів |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / |
5 |
Реологія харчових продуктів |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / Силабус |
6 |
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / |
4 семестр |
||||
1 |
Основи фізіології і гігієни харчування |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / |
2 |
Технологія дитячих та геродієтичних продуктів |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / |
3 |
Харчові добавки |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / Силабус |
4 |
Технологія функціональних продуктів |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / |
5 |
Технології високого тиску та субкритичні технології у харчових виробництвах |
Харчових технологій |
30 |
Силабус |
6 |
Товарознавство і пакування харчових продуктів |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / |