Завершення громадського обговорення ОП

Завершилось громадське обговорення проєктів ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів освіти.
Робочі групи з розробки освітніх програм детально проаналізували пропозиції щодо удосконалення ОПП, які були надані широким спектром стейкхолдерів з виробничої і академічної спільнот. Багато отриманих рекомендацій є доречними і їх врахування значно покращить якість підготовки здобувачів вищої освіти.

 

Відмічено, що освітньо-професійні програми характеризуються логічністю побудови, практико-орієнтованим спрямуванням, конкурентоспроможністю випускників.
Після детального обговорення кожної з пропозицій робочі групи працюватимуть над завершенням формування нових редакцій ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів освіти.
Щиро дякуємо стейкхолдерам за зацікавленість, конструктивний підхід оцінки ОП і безпосередню участь у підготовці   висококваліфікованих фахівців спеціальності 204 ТВППТ!