Назва навчальної дисципліни |
Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни |
Кількість місць |
Матеріали для ознайомлення |
5 семестр |
|||
Органічні технології виробництва продукції свинарства |
Технології виробництва продукції тваринництва |
60 |
|
Основи організації та ведення рибогосподарської діяльності |
Технології виробництва продукції тваринництва |
60 |
|
Консалтинг інноваційної діяльності в сільському господарстві |
Технології виробництва продукції тваринництва |
60 |
|
Присадибне вівчарство та козівництво |
Технології виробництва продукції тваринництва |
60 |
|
6 семестр |
|||
Фізико-хімічні та біологічні основи харчових технологій |
Харчових технологій |
60 |
Анотація / Силабус |
Реологія харчових продуктів |
Харчових технологій |
60 |
|
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
Харчових технологій |
60 |
|
Нутріціологія |
Харчових технологій |
60 |