2023 - 2024 НАВЧАЛЬНИЙ РІК
Спеціальність 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями)
СВО Магістр
- Результати анкетування зовнішніх стейкхолдерів щодо реалізації ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
- Результати анкетування щодо оцінювання якості навчання за ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
- Результати анкетування щодо сильних та слабких сторін ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
- Результати анкетування щодо якості та підходів до викладання навчальних дисциплін за ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
- Результати анкетування щодо залучення ЗВО ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) до наукових досліджень
- Результати анкетування щодо якості та ефективності самостійної роботи ЗВО ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
- Результати анкетування щодо якості практичної підготовки ЗВО ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
- Результати анкетування щодо якості контрольних засобів ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
- Результати анкетування ЗВО ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) щодо програм академічної мобільності
- Результати анкетування ЗВО ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) щодо принципів академічної доброчесності
- Результати анкетування щодо врахування побажань ЗВО ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) при виборі дисциплін
2022 - 2023 НАВЧАЛЬНИЙ РІК
Спеціальність 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями)
СВО Магістр
- Результати анкетування зовнішніх стейкхолдерів щодо реалізації ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
- Результати анкетування щодо оцінювання якості навчання за ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
- Результати анкетування щодо сильних та слабких сторін ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
- Результати анкетування щодо якості та підходів до викладання навчальних дисциплін за ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
- Результати анкетування щодо залучення ЗВО ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) до наукових досліджень
- Результати анкетування щодо якості та ефективності самостійної роботи ЗВО ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
- Результати анкетування щодо якості практичної підготовки ЗВО ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
- Результати анкетування щодо якості контрольних засобів ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
- Результати анкетування ЗВО ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) щодо програм академічної мобільності
- Результати анкетування ЗВО ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) щодо принципів академічної доброчесності
- Результати анкетування щодо врахування побажань ЗВО ОП Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) про виборі дисциплін