ПДАУ взяв участь у IV Central European International Week

 

З 15 по 19 травня 2023 року в Опольському університеті (м. Ополє, Республіка Польща) відбувся IV Central European International Week в рамках проекту “Support for the cooperation of the University of Opole with Ukrainian universities as part of the FORTHEM Alliance”, який об’єднав  учасників з України, Румунії, Хорватії, Туреччини, Латвії та Казахстану.

 

Полтавський державний аграрний університет був представлений делегацією, до складу якої увійшли начальниця відділу міжнародних зв’язків Тетяна Капіталова, доцент кафедри підприємництва і права Ілона Яснолоб,  фахівець відділу міжнародних зв’язків Олена Смірнова, фахівець Мовного центру Центру Європейської освіти та іноземних мов Ірина Жорник. Учасники ознайомилися з найкращими практиками у сфері міжнародної мобільності студентів, академічного та адміністративного персоналу.

 

Особлива увага була спрямована на обмін досвідом щодо реалізації цілей сталого розвитку, стратегії інтернаціоналізації i роботи в європейському та міжнародному середовищі.