Акредитація ОП - Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)

  1. Відомості про самооцінювання освітньої програми Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
  2. Проведення акредитаційної експертизи
  3. Відкрита зустріч
  4. Звіт про результати акредитаційної експертизи освітньої програми Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
  5. Експертний висновок галузевої експертної ради щодо можливості акредитації освітньої програми Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
  6. Рішення за наслідками розгляду акредитаційної справи щодо акредитації освітньої програми Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
  7. Сертифікат про акредитацію