Професійна активність НПП кафедри ТВПТ

Візит до Навчально-науково-виробничої лабораторії «Водні біоресурси та аквакультура ім. В. М. Кондратюка» НУБіП України

Участь у форумі Grain Storage ForumУчасть викладачів факультету ТТП у форумі на тему: «Реформа рибного господарства України та роль рибогосподарської науки»

IX Всеукраїнська науково-практична інтернет–конференція «Актуальні питання технології продукції тваринництва»

Зустріч викладачів факультету технологій тваринництва та продовольства з представниками вищих навчальних закладів Молдови, Азербайджану, Туреччини, Іспанії, Швеції і України з обговорення напрямків співпраці

Колектив Полтавського державного аграрного університету щиро вітає новообраного декана факультету тваринництва і продовольства Світлану Олексіївну Усенко!

Участь у Всеукраїнській конференції «Проблеми репродуктології тварин. Шляхи вирішення»

Участь викладачів факультету ТТП у майстер класі з популяризації гастрономічного бренду «Кременчуцькі вергуни»

Участь у форумі на тему «Корми в аквакультурі України – технології та ринки»

Нагородження до Дня працівників освіти

Майстер-клас на тему «Сало – український національний продукт»

Проведено навчальний курс «Технологія виготовлення сирів і кисломолочних продуктів»

Виїзні лекції з присадибного тваринництва і птахівництва у Скороходівській та Кобеляцькій територіальних громадах

Участь викладачів факультету ТТП у форумі на тему: «Реформа рибного господарства України та роль рибогосподарської науки»

Успішна співпраця викладачів ПДАУ зі Шведським університетом сільськогосподарських наук

Крафтові м‘які сири, вироблені в експертному центрі «Milk Local Product»

У ПДАУ відбулися форум і виставка-ярмарок виробників аграрної продукції

РОБОТА СЕКЦІЇ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТВАРИННИЦТВА ТА ПРОДОВОЛЬСТВА 55-Ї НАУКОВО-МЕТОДИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ І АСПІРАНТІВ ПДАУ

Круглий стіл з нагоди відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь

Вечір пам’яті «Серця золотий запас», приурочений до 95-ї річниці від дня народження Федора Кузьмича Почерняєва

Методичний тренінг “Основні тенденції розвитку акредитаційного процесу та кращі практики роботи галузевих експертних рад”

У Полтавському державному аграрному університеті відбувся форум-ярмарок «Крафтовий бізнес Полтавщини: єднання заради відновлення регіону»

Участь викладачів факультету ТТП в семінарі «Промислове свинарство: сучасні реалії та перспективи»

Міжнародна науково-практична конференція “Сучасні тенденції розвитку галузі тваринництва: світовий та національний виміри

Дегустаційна оцінка крафтових сирів, виготовлених в експертному центрі «Milk Local Product»

Міжнародний досвід у технологіях тваринництва

Круглий стіл «Біотехнології в органічному агровиробництві»

Майстер-клас з соління сала за різними рецептами