Участь у форумі Grain Storage ForumУчасть викладачів факультету ТТП у форумі на тему: «Реформа рибного господарства України та роль рибогосподарської науки»
Участь у Всеукраїнській конференції «Проблеми репродуктології тварин. Шляхи вирішення»
Участь у форумі на тему «Корми в аквакультурі України – технології та ринки»
Нагородження до Дня працівників освіти
Майстер-клас на тему «Сало – український національний продукт»
Проведено навчальний курс «Технологія виготовлення сирів і кисломолочних продуктів»
Успішна співпраця викладачів ПДАУ зі Шведським університетом сільськогосподарських наук
Крафтові м‘які сири, вироблені в експертному центрі «Milk Local Product»
У ПДАУ відбулися форум і виставка-ярмарок виробників аграрної продукції
Круглий стіл з нагоди відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь
Участь викладачів факультету ТТП в семінарі «Промислове свинарство: сучасні реалії та перспективи»
Дегустаційна оцінка крафтових сирів, виготовлених в експертному центрі «Milk Local Product»
Міжнародний досвід у технологіях тваринництва