Архів 2020 р.

24 листопада 2020 року Отримання сертифікатів Національного агенства із забезпечення якості вищої освіти викладачами кафедри  

Наука поєднує кафедри

з 7 по 11 грудня відбувся захист курсових проектів з дисципліни «Проєктування підприємств молочної і м’ясної галузей» здобувачів вищої освіти спеціальності Харчові технології

26 листопада 2020 року Участь та перемога студентів спеціальності Харчові технології в щорічному міждисциплінарному семінарі «Студентські роботи за науковою тематикою кафедри інформаційних систем та технологій».

Лабораторні заняття здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» в умовах карантину

Внутрішня мобільність здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології»

24 листопада 2020 року участь викладачів в онлайн-семінарі на тему «Внутрішнє забезпечення якості вищої освіти: розвиток освітніх програм та їх акредитація». Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Обговорення проблемних питань дистанційного навчання з першокурсниками спеціальності 181 «Харчові технології»

11-12 листопада 2020 р. участь у міжнародній науково-практичній конференції «Сучасна наука: проблеми, перспективи, інновації»

Патентно-пошукова робота викладачів кафедри

ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» З ОМБУДСМЕНОМ

ПАТЕНТУВАННЯ ТА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

3 листопада 2020 Просвітницька зустріч на тему «Булінг, мобінг, секстинг, онлайн-грумінг» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології

28 жовтня 2020 року. Відкрита кураторська година у здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології

27 жовтня 2020 року участь кураторів в онлайн – конференції «Захист прав та протидія насильству»

Анкетування здобувачів вищої освіти 1-го курсу

Участь викладачів кафедри харчових технологій у міжнародній науково-практичній конференції у Чеському технічному університеті

У міжкафедральній науково-дослідній лабораторії «Субкритичні технології в харчових виробництвах» розпочато дослідження ще в одному науковому напрямі

Результати опитування здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» щодо їх навантаження та подолання труднощів під час карантину

Відкрита лекція 16 жовтня 2020 з начальником відділу безпеки середовища життєдіяльності Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Соколовою Наталією Миколаївною 

14.10.2020 Анкетування ЗВО спеціальності 181 «Харчові технології» 

6.10.2020 Анкетування ЗВО 3 курсу  спеціальності Харчові технології

Екскурсія студентів 1-го курсу спеціальності харчові технології до музею ПДАА

Закордонне стажування науково-педагогічних працівників

Участь викладачів кафедри харчових технологій у Міжнародній науково-практичній конференції Варненського університету менеджменту.

Наукова співпраця викладачів та школярів

Поєднання науки, наукових досліджень та практичної підготовки студентами спеціальності Харчові технології

АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ

Першокурсники Харчових технологій. Знайомство з куратором.

16 вересня 2020 року відбулася кураторська година за темою "Ознайомлення з положенням про протидію булінгу в ПДАА"

Анкетування здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» щодо вибору навчальних дисциплін

Для підготовки до літньої заліково-екзаменаційної сесії 28 квітня 2020 року для студентів 2 курсу спеціальності 181 Харчові технології проведено настановчу кураторську годину з використанням платформи ZOOM.

Участь ЗВО 2-го та 3-го курсів спеціальності 181 Харчові технології у проведенні публічної лекції «Європейські вимоги безпечності харчових продуктів: від ферми до виделки»

Розпочато проведення тестових випробувань унікального дослідного обладнання, що дає змогу екстрагувати біологічно активні речовини з рослинної сировини та вторинної сировини АПК.

Налагодження наукової співпраці  викладачів кафедри  12.02.2020