Навчальна дисципліна |
Презентація / Силабус |
Обов’язкові навчальні дисципліни | |
Благополуччя тварин |
|
Ділова іноземна мова |
|
Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва |
|
Інноваційні технології переробки продукції тваринництва |
|
Методологія та організація наукових досліджень |
Силабус |
Моделювання технологічних процесів у галузі |
|
Підприємництво |
|
Селекція сільськогосподарських тварин |
|
Технологія виробництва кормів і кормових добавок |
Силабус |
Технологія органічної продукції тваринництва |
|
Фізіологія травлення і біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
|
Вибіркові навчальні дисципліни |
|
Факультетські дисципліни |
|
2 семестр |
|
Педагогіка та професійна психологія |
Презентація |
Охорона праці в галузі та цивільний захист |
Презентація |
Маркетинг та просування продукції на продовольчому ринку |
Презентація |
3 семестр |
|
Основи раціонального харчування людей |
Презентація |
Безпечність продовольчої сировини і харчових продуктів на основі принципів НАССР |
|
Технологія крафтової харчової продукції із нетрадиційної сировини |
Презентація |
Фахові дисципліни |
|
2 семестр |
|
Біотехнологія відтворення сільськогосподарських тварин |
Презентація |
Етологія тварин |
Презентація |
Зоопсихологія |
Презентація |
Спеціалізоване м’ясне скотарство |
Презентація |
Сенсорний аналіз продукції тваринництва |
Презентація |
Збереження генофонду аборигенних порід тварин |
Презентація |
3 семестр |
|
Біометричний аналіз та прогнозування у розведенні та селекції |
Презентація |
Технологія функціональних продуктів тваринництва |
Презентація |
Геномна селекція у галузі тваринництва |
Презентація |
Відходи тваринництва та їх переробка |
Презентація |
Інноваційні технології в аквакультурі |
Презентація |
Сільськогосподарське дорадництво |