Назва навчальної дисципліни |
Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни |
Кількість місць |
Матеріали для ознайомлення |
2 семестр |
|||
Використання високого тиску в харчових технологіях |
Харчових технологій |
25 |
|
Субкритичні технології в харчових виробництвах |
Харчових технологій |
25 |
|
Кріогенні технології у харчових галузях |
Харчових технологій |
25 |
|
Кваліметрія харчових виробництв |
Харчових технологій |
25 |
|
Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції |
Харчових технологій |
25 |
|
Організація підприємницької діяльності |
Харчових технологій |
25 |
|
3 семестр |
|||
Комбінаторика при створенні нових видів харчових продуктів |
Харчових технологій |
25 |
|
Теоретичні та практичні основи ферментації рослинної сиронини |
Харчових технологій |
25 |
|
Експертиза харчових продуктів |
Харчових технологій |
25 |
|
Сучасні технології зберігання харчової продукції |
Харчових технологій |
25 |
|
Інноваційні технології функціональних продуктів |
Харчових технологій |
25 |
|
Маркування та етикетування сировини та харчових продуктів |
Харчових технологій |
25 |