17 квітня 2024 року для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності 201 Агрономія в межах навчальної дисципліни «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва» було проведено гостьову лекцію на тему: «Теоретичні основи консервування плодів та овочів».
Спікером даної лекції була – доцент кафедри харчових технологій ПДАУ Галина ДУБОВА.
Вона розповіла про мікробіологічні та теплофізичні основи консервування, методи попередження браку консервів, методи обчислення консервованої продукції та основи промислової стерилізації консервів.
Лекція сприяла підвищенню рівня засвоєння матеріалу та формуванню необхідних фахових компетентностей щодо здатності критично опрацьовувати, аналізувати та узагальнювати теоретичну та наукову інформацію з різних джерел для майбутньої професійної діяльності за обраною спеціальністю.
Провідний викладач Ольга БАРАБОЛЯ та здобувачі вищої освіти 4 курсу спеціальності 201 Агрономія вдячні за проведення цікавої та пізнавальної лекції.