27 квітня 2024 року відбулося вручення сертифікатів учасників 5-го Центральноєвропейського міжнародного тижня персоналу в Опольському університеті (Республіка Польща)

27 квітня 2024 року відбулося вручення сертифікатів учасників 5-го Центральноєвропейського міжнародного тижня персоналу в Опольському університеті (Республіка Польща), що проходив під егідою Польської національної агенції академічних обмінів (NAWA) у рамках проєкту “Support for the cooperation of the University of Opole with Ukrainian universities as part of the FORTHEM Alliance”. 
 
Тиждень був надзвичайно насичений цікавими зустрічами та жвавими дискусіями: обговорення планів щодо участі в ініціативах програми Erasmus+; нових можливостей співпраці у рамках Альянсу Forthem; напрямів удосконалення стратегії інтернаціоналізації ЗВО.
 
Особливо цікавим було ознайомлення з досвідом  Опольського університету щодо підтримки студентів на всіх етапах освітнього шляху «абітурієнт – студент – випускник» та особливостями застосування індивідуального підходу в наданні психологічних консультацій студентам і співробітникам. 
 
Однією з головних цілей  візиту було обговорення можливостей щодо залучення здобувачів вищої освіти Полтавського державного аграрного університету до участі у програмах студентської академічної мобільності за підтримки Польської національної агенції академічних обмінів (NAWA).
 
Підписану угоду про співпрацю з Опольським університетом було доставлено до Полтавського державного аграрного університету. 
 
Співпраця з Опольським університетом триває. А наші студенти незабаром матимуть можливість взяти участь у програмі академічної мобільності  в університетах Альянсу FORTHEM.