29 квітня 2024 року в рамках тижня факультету Технологій тваринництва та продовольства викладачі кафедри харчових технологій, стейкхолдер першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ООО «ВІТАЛФУД» та здобувачі вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології провели майстер-клас «Феєрія морозива», на якому учасники дізналися про секрети приготування різних видів морозива з молочної та рослинної сировини, нові види тари для морозива, що придатна до вживання. Захід подарував усім присутнім неперевершені смакові відчуття від морозива в чашечках з тіста, особливо під час дегустації алкогольного морозива. Також була проведена благодійна безпрограшна лотерея, де кожен учасник отримав великодні смаколики, а виручені кошти будуть передані на потреби Збройних Сил України.
Це були яскраві емоції та нові враження!