Полтавський державний аграрний університет продовжує активно співпрацювати з територіальними громадами регіону для сприяння їхньому стратегічному розвитку.

Одним із важливих кроків у цьому напрямі стало науково-практичне консультування представників Великобудищанської територіальної громади з питань стратегічного планування, яке організувала кафедра економіки та міжнародних економічних відносин.
 
Під час зустрічі відбулась  активна дискусія, науковці кафедри поділилися своїми висококваліфікованими знаннями та значним досвідом розроблення стратегічних планів розвитку громад. Вони також надали практичні рекомендації щодо їх утілення для потреб Великобудищанської територіальної громади.
 
На завершення зустрічі було укладено договір про співпрацю між кафедрою економіки та міжнародних економічних відносин Полтавського державного аграрного університету та Великобудищанською територіальною громадою. Цей документ став основою для подальших спільних ініціатив і проєктів, спрямованих на підтримку сталого розвитку та підвищення якості життя у громаді.