Практичне заняття здобувачів ФОФ на базі Полтавської філії Полтавського обласного центру зайнятості

19 червня 2024 року проведено практичне заняття для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 071 облік і оподаткування та 072 фінанси, банківська справа та страхування факультету обліку та фінансів на базі Полтавської філії Полтавського обласного центру зайнятості.

Провідна фахівчиня з профорієнтації Полтавської філії обласного центру зайнятості Надія Максименко розповіла студентам про формування інформації за вакансіями, особливості складання резюме, планування свого бюджету, вміння розумно витрачати гроші та вдало інвестувати навіть невеликі суми та про те, яких найпоширеніших помилок при цьому варто уникати. Високий професіоналізм і компетентність Надії Володимирівни, викликали позитивні враження, зацікавленість, фахову розумову та поведінкову реакцію присутніх.

Здобувачі вищої освіти мали змогу поставити спікерці  запитання, висловити свої думки та отримати відповіді. Інтерес до таких зустрічей мотивує керівників практик кафедри фінансів, банківської справи та страхування продовжувати проведення таких занять  навчальної практики в ПДАУ