З 17 по 20 червня 2024 року в Полтавському державному аграрному університеті на кафедрі харчових технологій проводилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 Харчові технології.
Атестаційну комісію очолив професор кафедри харчових технологій, д.т.н. - Сукманов Валерій Олександрович та члени комісії: доценти кафедри харчових технологій - Хмельницька Євгенія Вікторівна, к.т.н., Шелудько Вікторія Миколаївна, к.т.н., Юхно Віктор Миколайович, к.с.-г.н.
На розгляд екзаменаційної комісії були представлені кваліфікаційні роботи проектного та наукового характеру. Під час захисту здобувачі вищої освіти продемонстрували свої наукові роботи різноманітної тематики та дипломні проєкти з будівництва цехів з виробництва ковбасних виробів, копченостей, м'ясних та плодоовочевих консервів, молочних продуктів, пива та безалкогольних напоїв.
Роботи здобувачів вищої освіти підготовлені на належному рівні у відповідності до методичних рекомендацій та з урахуванням сучасних досягнень науки в галузі харчових технологій. Захист кваліфікаційних робіт наукового характеру передбачав підготовку презентацій, роботи проєктного характеру - супроводжувалися кресленнями.