Участь представників ПДАУ у міжнародній науковій конференції

21 червня 2024 року проректор з науково-педагогічної та наукової роботи Олег Горб і начальник навчального відділу Андрій Дорошенко взяли участь у роботі ХХІ Міжнародної наукової конференції "Ольвійський форум – 2024: Стратегії країн Причорноморського регіону в геополітичному просторі",  яка проходила в Чорноморському національному університеті імені Петра Могили та зібрала науковців з України та інших країн, щоб вони спільно обговорили актуальні проблеми розвитку країн Причорноморського регіону в сучасному геополітичному контексті та окреслили способи їх розв'язання. 
 
Науковці ПДАУ особливо відмітили актуальність трьох нижче зазначених доповідей. Голова Всеукраїнської громадської організації «Інноваційний університет» Тарас Фініков розповів про інституційну акредитацію, зробив її аналітичний огляд та надав деякі рекомендації. Керівник секретаріату Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Олександр Хименко доповів про нові положення  акредитації освітніх програм, і що очікувати в новому навчальному році. Генеральний директор директорату розвитку науки Міністерства освіти і науки України Григорій Мозолевич розповів про методику оцінювання наукової діяльності наукових установ і закладів вищої освіти.
 
Важливим здобутком конференції було представлення низки інноваційних підходів до розв'язання проблем у галузях політології, правознавства, філології, фізичного розвитку та інклюзії.