Конференція за підсумками проходження виробничої практики

18 вересня 2020 року на кафедрі бухгалтерського обліку та економічного контролю Полтавської державної аграрної академії за підсумками проходження виробничої практики «Технологічна по спеціальності» здобувачами вищої освіти ступеня бакалавра за ОПП Облік і оподаткування спеціальності 071 Облік і оподаткування було проведено конференцію «Сучасний стан і перспективи вдосконалення практичної підготовки студентів обліково-фінансового профілю».

Учасників конференції привітала декан факультету обліку та фінансів кандидат економічних наук, професор Дорогань-Писаренко Людмила Олександрівна, яка побажала всім учасникам плідної роботи, подякувала стейкхолдерам за сприяння у проходженні практики та за цінний досвід, практичні навички й уміння, які здобули студенти під час проходження виробничої практики.

 Заступниця декана факультету обліку та фінансів зі спеціальності Облік і оподаткування кандидат економічних наук, доцент Канцедал Наталія Анатоліївна підкреслила важливу роль стейкхолдерів у забезпеченні якості навчання і подякувала за їхню участь у розробленні освітньо-професійних програм і наскрізних програм практики.

 Завідувач кафедри бухгалтерського обліку та економічного контролю доктор економічних наук, професор Плаксієнко Валерій Якович у своєму зверненні до студентів підкреслив цінність практичного досвіду, який формується під час виробничих практик, подякував їм за старанність, виконавчу дисципліну та допитливість.

Координаторка практичної підготовки зі спеціальності 071 Облік і оподаткування кандидат економічних наук, доцент Прийдак Тетяна Борисівна також подякувала керівникам виробничої практики від виробництва за сприяння у проведенні практики для студентів, небайдужу позицію, щирі поради та допомогу у формуванні їхніх навичок і вмінь, набуття яких передбачене програмою практики.

З доповідями виступили такі студенти: Костенко Є. «Договір як інструмент розрахункових взаємовідносин», Іващенко В. «Особливості формування статутного капіталу підприємств», Сидоренко Л. «Сучасні концепції бухгалтерського обліку», Павлієнко І. «Виробничі запаси як об’єкт обліку та контролю»; Тупова І. «Організація бухгалтерського обліку формування зареєстрованого капіталу».

Доповіді всіх учасників викликали жвавий інтерес і обговорення.

Програма конференції

Збірник конференції

Оргкомітет конференції висловлює вдячність учасникам конференції за співпрацю.