Круглий стіл за результатами виробничої практики кафедри обліку і оподаткування

25 березня 2024 року у змішаному форматі відбулося засідання круглого столу за результатами проходження виробничої практики «Комплексна зі спеціальності», в якому взяли участь здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми Облік і оподаткування ступеня вищої освіти бакалавра. З привітальним словом виступив декан факультету обліку та фінансів Олександр БЕЗКРОВНИЙ, який наголосив на важливості виробничих практик у контексті здобуття практичних навичок здобувачів вищої освіти, подякував присутнім стейкхолдерам за активну співпрацю.

Завідувачка кафедри обліку і оподаткування Наталія КАНЦЕДАЛ подякувала доповідачам, стейкхолдерам і присутнім за участь у заході та наголосила на необхідності посилення взаємодії зі стейкхолдерами під час навчального процесу.

Із доповідями виступили:

  • Береза Анастасія «Аналіз впливу собівартості на фінансові результати від реалізації сільськогосподарської продукції»;
  • Горбань Анастасія «Оптимізація управління пасивами через бухгалтерський облік: стратегії збалансованого управління фінансовими ресурсами»);
  • Пархоменко Сніжана «Дуальна освіта – перший досвід»;
  • Мірошніченко Єлизавета «Взаємозв’язок між управлінським обліком і внутрішньогосподарською звітністю»;
  • Ставицька Влада «Облік ліквідації основних засобів комерційного підприємства під час воєнного стану в Україні»;
  • Хоменко Анастасія «Податковий облік і податкова звітність на досліджуваному підприємстві».

Головний бухгалтер ТОВ «Полтава-Сад» Олег КРАВЕЦЬ подякував за можливість долучитися до заходу та наголосив на важливості продовження співпраці підприємства й обговорення ОПП та практичної підготовки здобувачів вищої освіти.

Координаторка практики зі спеціальності 071 Облік і оподаткування Тетяна МОКІЄНКО, к.е.н., доцент пібила підсумки засідання круглого столу  та подякувала учасникам круглого столу за співпрацю.

Програма конференції

Збірник конференції