Навчальна практика «Загальна технологія харчових виробництв» у здобувачів вищої освіти 1 курсу (стн) (3 роки) спеціальності 181 Харчові технології

09 липня 2024 року викладач кафедри Харчових технологій, канд. с.-г. наук, доцент Віктор ЮХНО та здобувачі вищої освіти 1-го курсу (стн) (3 роки) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології в рамках навчальної практики «Загальна технологія харчових виробництв» відвідали Полтава-Київський прикордонний інспекційний пункт ветеринарної медицини на дезпромстанції де провідний лікар ветеринарної медицини Полтавської обласної лікарні ветеринарної медицини Віталій МАНОЙЛО провів екскурсію та ознайомив здобувачів з повною технологічною схемою миття та дезінфекції вагонів після перевезення сільськогосподарських тварин та харчових продуктів, а також детально зупинився на методах та засобах дезінфекції та знезараження використаної води після миття та дезінфекції таких вагонів.

            

Також, пан Віталій розповів студентам коротку історію дезопромивочної станції, організацію роботи, повідомив що за останній календарний рік було підготовлено декілька вагонів різної категорії.

Екскурсія, за оцінками здобувачів, була для них дуже пізнавальна і корисн