Проведення організаційно-аналітичної практики студентів

Практична підготовка здобувачів вищої освіти – це важлива частина формування висококваліфікованого фахівця. Особливо вагомою вона є для тих студентів, які навчаються за ОПП Інформаційні управляючі системи спеціальності 126 Інформаційні системи та технології.

На базі навчально-наукового центру інформаційно-комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих студенти, які навчаються за ІТ-профілем, проходять усі види виробничих практик.

Протягом травня — липня 2024 року здобувачі вищої освіти за спеціальністю 126 Інформаційні системи та технології ознайомлювалися зі спеціалізованим програмним забезпеченням ПДАУ, технічним оснащенням мережі ПДАУ, структурою та особливостями побудови і роботи АСУ ПДАУ (як локальної, так і вебверсії), особливостями налагодження безперебійної роботи комп’ютерної техніки, упровадженням сучасних інформаційних технологій в освітній процес, способами передачі інформації тощо.

Студенти-практиканти набували навичок з прокладання інтернет- кабелю, роботи з інтернет-устаткуванням, обжимки інтернет-кабелів у спеціалізованих комп’ютерних лабораторіях.

Набуті фахові компетентності студенти зможуть успішно реалізовувати у професійній діяльності.

 

 

Діяльність: