ПДАУ розширює міжнародні зв’язки: стажування в Університеті Бургундії

Начальниця відділу міжнародних зв'язків ПДАУ Яна Радіонова та фахівчиня відділу Олена Смірнова успішно завершили стажування в Університеті Бургундії (Республіка Франція), що проходило в рамках програми Еразмус+ КА1. Вони ознайомилися з інноваційними підходами до організації міжнародної діяльності закладів вищої освіти, а також представили ПДАУ колегам з Університету Бургундії та Інституту Агро Діжон.

Під час стажування відбулися робочі зустрічі представниць ПДАУ з віцепрезидентом з питань інтернаціоналізації та відповідальним за міжнародні відносини Школи менеджменту IAE Грегорі Вегманном, під час якої було обговорено організаційні аспекти навчання здобувачів вищої освіти  ПДАУ за програмами академічної мобільності.

На зустрічі з головою відділу міжнародних звʼязків Університету Бургундії Бенедиктом Фортьє обговорювалися різноманітні питання щодо можливих напрямів подальшої співпраці.

Також відбулася зустріч із керівником відділу міжнародних зв'язків Інституту Агро Діжон Елен Коше, на якій було обговорено основні аспекти підписання меморандуму про співпрацю.

Стажування в Університеті Бургундії не лише сприяло професійному зростанню його учасників, але й зміцнило та розширило партнерські зв'язки ПДАУ, що забезпечує можливість інтеграції Університету в європейський освітній простір.