ПДАУ та АТ «ОТП БАНК» підписали меморандум про співпрацю

07 серпня 2024 р. до Полтавського державного аграрного університету завітав Керуючий відділенням східно-української регіональної дирекції АТ «ОТП БАНК» Олександр Савченко, щоб підписати меморандум про співпрацю. Дана угода – базис подальшої плідної співпраці акцентований на підготовці висококваліфікованих кадрів для банківського сектора України та впровадження інновацій у банківській сфері.
Олександр Савченко зазначив, що потреба у кваліфікованих кадрах у банківській сфері існує повсякчас. При цьому ректор університету Олександр Галич акцентував на тому, що впродовж багатьох років Університет успішно задовольняє дану потребу завдяки випускникам факультету обліку та фінансів, зокрема спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.
Підписаний меморандум передбачає співпрацю з наступних напрямків:
- проведення спільних тренінгів, навчальних проєктів (гостьових лекцій);
- організація стажування і практик для здобувачів вищої освіти;
- участь у науково-дослідних проєктах;
- розробка та впровадження інновацій.
На знак вдячності за партнерство з АТ "ОТП БАНК" ректор ПДАУ Олександр Галич отримав від керуючого відділення східно-украінськоі регіональної дирекції Олександра Савченка подяку.
Молодь – це майбутнє сучасної банківської сфери, яка своїми знаннями й енергію обов’язково принесе інноваційні рішення у банківську сферу, тож Університет і АТ «ОТП БАНК» зацікавлені у даній співпраці та покладають на неї великі надії.