Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр 2024 року набору

 

Навчальні дисципліни

Силабус / РПНД

Обов’язкова частина

Дисципліни загальної підготовки

Вища математика

Силабус / РПНД

Економіка підприємства

Силабус / РПНД

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Силабус / РПНД

Інформаційні системи та технології

Силабус / РПНД

Історія та культура України

Силабус /РПНД

Основи фахової діяльності

Силабус / РПНД

Правознавство

Силабус / РПНД

Українська мова (за професійним спрямуванням)

Силабус / РПНД

Фізика

Силабус / РПНД

Фізичне виховання

Силабус / РПНД

Філософія

Силабус / РПНД

Хімія

Силабус / РПНД

Дисципліни професійної підготовки

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці

Силабус / РПНД

Екологія харчових виробництв та утилізація відходів

Силабус / РПНД

Інженерна і компʼютерна графіка

Силабус / РПНД

Контроль якості та безпечності харчових продуктів

Силабус / РПНД

Менеджмент харчових підприємств

Силабус / РПНД

Основи наукових досліджень

Силабус / РПНД

Проектування підприємств харчових виробництв

Силабус / РПНД

Процеси і апарати харчових виробництв

Силабус / РПНД

Стандартизація, сертифікація та управління якістю з основами НАССР

Силабус / РПНД

Теоретичні основи харчових виробництв

Силабус / РПНД

Технічна мікробіологія

Силабус / РПНД

Технологічне обладнання харчових виробництв

Силабус / РПНД

Технологічні розрахунки, облік і звітність у харчових технологіях

Силабус / РПНД

Технологія бродильних виробництв

Силабус / РПНД

Технологія води і водопідготовки

Силабус / РПНД

Технологія жирів та жирозамінників

Силабус / РПНД

Технологія зберігання і переробки зерна

Силабус / РПНД

Технологія консервування плодів та овочів

Силабус / РПНД

Технологія молока і молочних продуктів

Силабус / РПНД

Технологія м’яса і м’ясних продуктів

Силабус / РПНД

Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів

Силабус / РПНД

Технологія цукру та кондитерських виробів

Силабус / РПНД

Харчова хімія

Силабус / РПНД

                                                                                                                                Вибіркові освітні компоненти

Факультетський каталог вибіркових дисциплін

Презентація / силабус

Біологічно активні речовини в харчових технологіях

Силабус

Біотехнологія

Силабус

Українські традиції в культурі харчування

Силабус

Хіміко-бактеріологічний аналіз

Силабус

Гігієна і санітарія харчових підприємств

Силабус

Екопарки

Силабус

Організація безпечного туристичного відпочинку

Силабус

Технологія делікатесних виробів з нетрадиційної м’ясної сировини

Силабус

Міні-технології харчових виробництв

Силабус

Технологія виробництва і переробки риби

Силабус

Кейтеринг

Силабус

Технологія напоїв

Силабус

Реологія

Силабус

Митний супровід продовольчої сировини та харчових продуктів

Силабус

Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини

Силабус

Захист прав споживачів

Силабус

Каталог фахових вибіркових дисциплін

3 семестр

Основи фізіології і гігієни харчування

Силабус

Основи сенсорного аналізу харчових продуктів

Силабус

4 семестр

Біохімія сировини і харчових продуктів

Силабус

Технохімічний контроль якості і безпечності харчових продуктів

Силабус

5 семестр

Мікробіологія сировини і харчових продуктів

Силабус

Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення

Силабус

6 семестр

Технологія продуктів дієтичного харчування

Силабус

Технологія зберігання харчових продуктів

Силабус

7 семестр

Технологія крафтових сирів

Силабус

Технічне регулювання

Силабус

Технологія харчових продуктів з гідробіонтів

Силабус

Технологія дитячого та геродієтичного харчування

Силабус

8 семестр

Харчові добавки

Силабус

Технологія функціональних продуктів

Силабус

Товарознавство і пакування харчових продуктів

Силабус

Кондитерське та пекарське мистецтво

Силабус