Навчальні дисципліни |
Силабус / РПНД |
Обов’язкова частина |
|
Дисципліни загальної підготовки |
|
Вища математика |
Силабус / РПНД |
Економіка підприємства |
Силабус / РПНД |
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
Силабус / РПНД |
Інформаційні системи та технології |
|
Історія та культура України |
|
Основи фахової діяльності |
Силабус / РПНД |
Правознавство |
Силабус / РПНД |
Українська мова (за професійним спрямуванням) |
Силабус / РПНД |
Фізика |
Силабус / РПНД |
Фізичне виховання |
Силабус / РПНД |
Філософія |
|
Хімія |
Силабус / РПНД |
Дисципліни професійної підготовки |
|
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
Силабус / РПНД |
Екологія харчових виробництв та утилізація відходів |
Силабус / РПНД |
Інженерна і компʼютерна графіка |
Силабус / РПНД |
Контроль якості та безпечності харчових продуктів |
Силабус / РПНД |
Менеджмент харчових підприємств |
Силабус / РПНД |
Основи наукових досліджень |
Силабус / РПНД |
Проектування підприємств харчових виробництв |
Силабус / РПНД |
Процеси і апарати харчових виробництв |
|
Стандартизація, сертифікація та управління якістю з основами НАССР |
Силабус / РПНД |
Теоретичні основи харчових виробництв |
Силабус / РПНД |
Технічна мікробіологія |
Силабус / РПНД |
Технологічне обладнання харчових виробництв |
Силабус / РПНД |
Технологічні розрахунки, облік і звітність у харчових технологіях |
Силабус / РПНД |
Технологія бродильних виробництв |
Силабус / РПНД |
Технологія води і водопідготовки |
Силабус / РПНД |
Технологія жирів та жирозамінників |
Силабус / РПНД |
Технологія зберігання і переробки зерна |
Силабус / РПНД |
Технологія консервування плодів та овочів |
Силабус / РПНД |
Технологія молока і молочних продуктів |
Силабус / РПНД |
Технологія м’яса і м’ясних продуктів |
Силабус / РПНД |
Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів |
Силабус / РПНД |
Технологія цукру та кондитерських виробів |
Силабус / РПНД |
Харчова хімія |
Силабус / РПНД |
Вибіркові освітні компоненти
Факультетський каталог вибіркових дисциплін |
Презентація / силабус |
Біологічно активні речовини в харчових технологіях |
Силабус |
Біотехнологія |
Силабус |
Українські традиції в культурі харчування |
Силабус |
Хіміко-бактеріологічний аналіз |
Силабус |
Гігієна і санітарія харчових підприємств |
Силабус |
Екопарки |
Силабус |
Організація безпечного туристичного відпочинку |
Силабус |
Технологія делікатесних виробів з нетрадиційної м’ясної сировини |
Силабус |
Міні-технології харчових виробництв |
Силабус |
Технологія виробництва і переробки риби |
Силабус |
Кейтеринг |
Силабус |
Технологія напоїв |
Силабус |
Реологія |
Силабус |
Митний супровід продовольчої сировини та харчових продуктів |
Силабус |
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
Силабус |
Захист прав споживачів |
Силабус |
Каталог фахових вибіркових дисциплін |
|
3 семестр | |
Основи фізіології і гігієни харчування |
Силабус |
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів |
Силабус |
4 семестр | |
Біохімія сировини і харчових продуктів |
Силабус |
Технохімічний контроль якості і безпечності харчових продуктів |
Силабус |
5 семестр | |
Мікробіологія сировини і харчових продуктів |
|
Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення |
Силабус |
6 семестр | |
Технологія продуктів дієтичного харчування |
Силабус |
Технологія зберігання харчових продуктів |
Силабус |
7 семестр | |
Технологія крафтових сирів |
Силабус |
Технічне регулювання |
Силабус |
Технологія харчових продуктів з гідробіонтів |
Силабус |
Технологія дитячого та геродієтичного харчування |
|
8 семестр | |
Харчові добавки |
Силабус |
Технологія функціональних продуктів |
Силабус |
Товарознавство і пакування харчових продуктів |
Силабус |
Кондитерське та пекарське мистецтво |
Силабус |