Підвищення професійного рівня викладачів ОПП «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції і харчові технології)»

Вітаємо Антонця А. В., канд. пед. наук, доцента, та Овсієнко Ю. І., канд. пед. наук, доцентку, з успішним проходженням міжнародного підвищення кваліфікації наукових, науково-педагогічних працівників, здобувачів освіти та працівників освітніх закладів від Інституту науково-дослідного Люблінського науково-технологічного парку та ГО «Міжнародна фундація науковців та освітян» на тему «Академічна доброчесність при підготовці бакалаврів і магістрів технічних спеціальностей в країнах європейського союзу та Україні», що тривало з 19 по 28 серпня 2024 року.

Теми, які опанували викладачі кафедри будівництва та професійної освіти: «Впровадження академічної доброчесності у закладах вищої освіти», «Сучасні світові стандарти академічного письма: від теорії до практики (з урахуванням вимог провідних світових видавництв та університетів)», «Розвиток культури академічної доброчесності при підготовці бакалаврів в Україні», «Актуальні аспекти Європейського досвіду дотримання академічної доброчесності при підготовці бакалаврів», «Академічна доброчесність: плагіат (міжнародний досвід)», «Академічна доброчесність та онлайн-оцінювання (міжнародний досвід)».

В умовах сьогодення тематика підвищення кваліфікації є актуальною, цікавою і змістовною. Набуті знання та навички можуть бути впроваджені при підготовці бакалаврів і магістрів технічних спеціальностей.