Участь в конференції «Сертифікація систем управління безпечністю харчової продукції»

12 вересня 2024 року доценти кафедри харчових технологій Ніна БУДНИК, Алла КАЙНАШ, професор Інна ТЮРІКОВА та здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності Харчові технології взяли участь у проведенні онлайн конференції на тему «Сертифікація систем управління безпечністю харчової продукції» модератором якої був PROFI CLUB. Спікер зустрічі – Алла ПОГОРЕЦЬКА, керівник консалтингової компанії ТОВ «Глобал Менеджмент Бізнес»,  консультант з питань впровадження систем менеджменту та законодавчих вимог (НАССР), сертифікований аудитор систем управління безпечністю харчових продуктів (ISO 22000:2005, НАССР) та систем управління якістю (ISO 9001). 

В заході взяло участь понад 180 учасників, які отримали знання і поради від кращих практикуючих фахівців України.

  

На конференції обговорювалися переваги від впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів, правові засади й вітчизняні Органи сертифікації та Міжнародні органи сертифікації в Україні, призначення  та особливості стандартів ISO 22000 тощо. 

  

Отриману інформацію планується використовувати під час викладання таких освітніх компонентів як «Стандартизація, сертифікація та управління якістю з основами НАССР» та «Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР», що сприятиме формуванню нових знань та практичних навичок.