Науково-педагогічні працівники ПДАУ урочисто отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації

9 жовтня 2024 року відбулося урочисте вручення свідоцтв про підвищення кваліфікації науково-педагогічним і педагогічним працівникам Університету.
 
Із 16 по 27 вересня 2024 року 40 викладачів Університету пройшли курси підвищення кваліфікації за програмою «Інноваційні професійні компетентності у педагогічній діяльності» в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
 
У програмі курсів підвищення кваліфікації були такі основні теми:
 
- "Формування індивідуального освітнього середовища";
- "Інклюзивні компетентності в освітньому середовищі закладів освіти";
- "Цифрові компетентності в навчальному процесі сучасного ЗВО";
- "Психологія "успіху", ціннісні орієнтації сучасної молоді";
- "Формування інноваційних компетентностей при викладанні дисциплін".
 
Цікаві та змістовні заняття провели Ольга Витвицька, Марія Кулаєць, Оксана Зазимко, Лариса Кліх, Тетяна Волошина, Віталій Шморгун та інші лектори НУБіП України в онлайн-режимі на платформі Cisco Webex.
 
Організацію та координацію курсів у ПДАУ здійснював відділ із забезпечення освіти дорослих та інноваційного розвитку Навчально-наукового центру інформаційно-комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих.
 
Висловлюємо щиру подяку фахівцям навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму НУБіП України за високий рівень організації та проведення курсів підвищення кваліфікації. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

 

 

Діяльність: