Виїзне заняття здобувачів бакалаврського рівня освіти до компанії Richka

17 жовтня 2024 р здобувачі бакалаврського рівня освіти спеціальності Харчові технології відвідали компанію Richka в рамках вивчення освітніх компонентів «Міні-технології харчових виробництв», «Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі». Засновниця бренду Світлана ЧУБ із співробітниками приділили багато уваги студентам, розповіли про історію заснування виробництва, особливості вирощування сировини, технології виробництва продукції та інші складові роботи компанії. Приємним доповненням до отриманих знань стала дегустація напоїв з трав’яних чаїв. В теплій атмосфері були обговорені різні питання, які цікавили здобувачів вищої освіти: парової дистиляції, змішування та пакування продукції, корисних властивостей, особливостей різних сортів ароматичної сировини. Місія компанії «Відроджуючи українські природні аромати, повертаємо традиції користування цілющими силами природи» наочно була продемонстрована під час зустрічі. На останок були обговорені подальші шляхи співпраці між компанією та кафедрою харчових технологій ПДАУ. Колектив кафедри висловлює щиру подяку за приділений час, отримані знання та увагу до майбутніх фахівців!