Лекція Saeid Karkehabadi, професора кафедри молекулярних наук Шведського інституту

16 травня 2024 року для студентів спеціальності 181 Харчові технології та викладачів кафедри харчових технологій була проведена відкрита гостьова лекція від Saeid Karkehabadi - професора кафедри молекулярних наук Шведського інституту . Доповідач провів лекцію на тему «Дослідження рослинних білків. Переваги та проблеми», що був частиною проекту LEARNSAVE «Навчання під атаками – стійка освіта під загрозою в українських університетах» (Learning under attacks – sustainable education at risk in Ukrainian Universities).

Висловлюємо вдячність Вероніці Будник за допомогу у якісному та зрозумілому перекладі, та Ніні Будник, Galia ZAMARATSKAIA, Оксані Кравченко за допомогу у організації проведенні гостьової лекції.