Гостьова лекція в рамках освітньої компоненти «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю з основами НАССР»

На кафедрі харчових технологій відбулася гостьова лекція в рамках навчальної дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю з основами НАССР» (провідний викладач Кайнаш Алла Петрівна) на тему: «Загальна характеристика та основні принципи системи НАССР».

Запрошеним лектором стала Ремізова Надія Леонідівна, начальник науково-дослідного центру харчової продукції ДП «Полтавастандартметрологія», провідний фахівець у галузі стандартизації та якості харчової продукції.

Під час лекції студенти ознайомилися з основними принципами системи НАССР, її роллю у забезпеченні безпечності харчових продуктів, а також з практичними аспектами впровадження цієї системи на підприємствах харчової галузі. Лекція викликала жвавий інтерес, супроводжувалась активним обговоренням і практичними прикладами з реального досвіду роботи експертів.

Захід став важливою складовою у формуванні фахових компетентностей майбутніх спеціалістів та ще раз підтвердив актуальність інтеграції наукової та практичної підготовки у сфері харчових технологій.

Висловлюємо щиру вдячність Ремізовій Надії Леонідівні за змістовну та пізнавальну лекцію, а також за внесок у професійний розвиток майбутніх фахівців харчової галузі. Сподіваємось на подальшу співпрацю та нові цікаві зустрічі.