Інформаційні пакет програм спеціальності 181 "Харчові технології"
Зміни до освітньо-професійної програми ступеня вищої освіти "Бакалавр"
Програма атестації здобувачів вищої освіти спеціальності Харчов ітехнології
Наскрізна програма практики здобувачів ступеня вищої освіти "Бакалавр"
Наскрізна програма практики (нова редакція). Вводиться в дію з 1 вересня 2019 року
Навчальні дисципліни за циклами підготовки здобувачів ступеня вищої освіти "Бакалавр"
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи "Загальні технології харчових виробницвт"
Методичні рекомендації до виконання курсового проекту "Проектування харчових виробництв"
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи