Перелік дисциплін

 

ДИСЦИПЛІНИ

АНОТАЦІЯ

ОБОВ`ЯЗКОВА ЧАСТИНА

Дисципліни загальної підготовки

Економіка підприємства

АНОТАЦІЯ

Інформаційні технології

АНОТАЦІЯ

Фізіологія сільськогосподарських тварин

АНОТАЦІЯ

Дисципліни професійної підготовки

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці

АНОТАЦІЯ

Біобезпека, радіобіологія і біоетика

АНОТАЦІЯ

Біохімія

АНОТАЦІЯ

Гігієна тварин

АНОТАЦІЯ

Годівля тварин і технологія кормів

АНОТАЦІЯ

Конярство

АНОТАЦІЯ

Основи стандартизації, метрології, сертифікації і управління якістю продукції

АНОТАЦІЯ

Розведення сільськогосподарських тварин

АНОТАЦІЯ

Технологія виробництва молока і яловичини

АНОТАЦІЯ

Технологія виробництва продукції аквакультури

АНОТАЦІЯ

Технологія виробництва продукції бджільництва

АНОТАЦІЯ

Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва

АНОТАЦІЯ

Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва

АНОТАЦІЯ

Технологія виробництва продукції птахівництва

АНОТАЦІЯ

Технологія виробництва продукції свинарства

АНОТАЦІЯ

Технологія переробки продукції тваринництва

АНОТАЦІЯ

ВИБІРКОВА ЧАСТИНА

Дисципліни професійної підготовки

Біохімія молока і м'яса

АНОТАЦІЯ

Екологія в тваринництві

АНОТАЦІЯ

Заготівля, зберігання та контроль якості кормів

АНОТАЦІЯ

Контроль якості та безпеки продукції молочної та м'ясної галузей

АНОТАЦІЯ

Менеджмент і маркетинг у тваринництві

АНОТАЦІЯ

Мисливські господарства та національні заповідники

АНОТАЦІЯ

Мікробіологія молока та м'яса

АНОТАЦІЯ

Організація та планування діяльності підприємства

АНОТАЦІЯ

Основи наукових досліджень та патентування

АНОТАЦІЯ

Проектування підприємств молочної і м'ясної галузей

АНОТАЦІЯ

Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств

АНОТАЦІЯ

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі

АНОТАЦІЯ

Технологія молока і молочних продуктів

АНОТАЦІЯ

Технологія м'яса, м'ясних продуктів і риби

АНОТАЦІЯ