Дисципліни
|
Анотація
|
Навчальна програма
|
Презентація
|
Дисципліни загальної підготовки
|
|||
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
|
|
||
Вища математика
|
|
||
Економіко-математичні методи та моделі
|
|
||
Економічна інформатика
|
|
||
Економічна теорія
|
|
||
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
|
|
||
Історія економіки та економічної думки
|
|
||
Історія та культура України
|
|
||
Правознавство
|
|
||
Українська мова (за професійним спрямуванням)
|
|
||
Університетська освіта
|
|
||
Фізичне виховання
|
|
||
Філософія
|
|
||
Дисципліни професійної підготовки
|
|||
Бухгалтерській облік
|
|
||
Господарське право
|
|
||
Екологічний менеджмент
|
|
||
Економіка підприємства
|
|
||
Комунікативний менеджмент
|
|
||
Маркетинг
|
|
||
Менеджмент
|
|
||
Операційний менеджмент
|
|
||
Системи технологій
|
|
||
Статистика
|
|
||
Стиль та імідж менеджера
|
|
||
Стратегічне управління
|
|
||
Трудове право
|
|
||
Управління інноваціями
|
|
||
Управління персоналом
|
|
||
Фінанси
|
|
||
Вибіркова частина
|
|||
Дисципліни загальної підготовки
|
|||
Вибіркові з переліку (в)
|
|||
Психологія
|
|||
Соціологія
|
|||
Вибіркові з переліку (н)
|
|||
Етика та естетика
|
|||
Конфліктологія
|
|||
Логіка
|
|||
Політологія
|
|||
Дисципліни професійної підготовки
|
|||
Вибірковий блок 1
|
|||
Бренд-менеджмент
|
|||
Енергетичний менеджмент
|
|||
Менеджмент - консалтинг
|
|||
Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності підприємств
|
|||
Мотиваційний менеджмент
|
|||
Організація та планування діяльності підприємства
|
|||
Офісний менеджмент
|
|||
Управління витратами
|
|||
Управління конкурентоспроможністю підприємства
|
|||
Управління соціальною відповідальністю підприємства
|
|||
Вибірковий блок 2
|
|||
Діловий протокол
|
|||
Контролінг
|
|||
Лідерство та управління організаційною культурою
|
|||
Менеджмент якості підприємства
|
|||
Національна економіка
|
|||
Прийняття управлінських рішень
|
|||
Ризик-менеджмент
|
|||
Самоменеджмент | Анотація | НП | Презентація |
Сталий розвиток сільських територій
|
|||
Управління поведінкою персоналу
|