181 "Харчові технології" 2019 р.н. стн

ДИСЦИПЛІНИ

АНОТАЦІЯ

ОБОВ’ЯЗКОВА ЧАСТИНА

Дисципліни професійної підготовки

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці

АНОТАЦІЯ

Контроль якості та безпеки продукції молочної та м'ясної галузей

АНОТАЦІЯ

Проектування підприємств молочної і м'ясної галузей

АНОТАЦІЯ

Технологія бродильних виробництв

АНОТАЦІЯ

Технологія води і водопідготовки

АНОТАЦІЯ

Технологія жирів та жирозамінників

АНОТАЦІЯ

Технологія зберігання і переробки зерна

АНОТАЦІЯ

Технологія консервування плодів та овочів

АНОТАЦІЯ

Технологія молока і молочних продуктів

АНОТАЦІЯ

Технологія м'яса, м'ясних продуктів і риби

АНОТАЦІЯ

Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

АНОТАЦІЯ

Технологія цукрового виробництва

АНОТАЦІЯ

Товарознавство і пакування харчових продуктів

АНОТАЦІЯ

 ВИБІРКОВА ЧАСТИНА

Дисципліни професійної підготовки

Ветеринарно-санітарна експертиза продукції тваринництва

АНОТАЦІЯ

Гігієна і санітарія харчових підприємств

АНОТАЦІЯ

Основи наукових досліджень

АНОТАЦІЯ

Основи фізіології і гігієни харчування

АНОТАЦІЯ

Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств

АНОТАЦІЯ

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі

АНОТАЦІЯ

Технологія оздоровчих харчових продуктів

АНОТАЦІЯ

Технологія функціональних продуктів

АНОТАЦІЯ

Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів

АНОТАЦІЯ

Технохімічнй контроль молочної і м'ясної галузей

АНОТАЦІЯ

Харчові добавки

АНОТАЦІЯ

Біоетика і біобезпека АНОТАЦІЯ
Біологічно-активні речовини в харчових технологіях  АНОТАЦІЯ
Біотехнологія в харчовій промисловості АНОТАЦІЯ
Комплексна переробка вторинних м'ясних ресурсів АНОТАЦІЯ
Менеджмент і маркетинг у галузі АНОТАЦІЯ
Прикладна екологія АНОТАЦІЯ
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю АНОТАЦІЯ
Теоретичні основи харчових виробництв АНОТАЦІЯ
Теплотехніка та основи холодильних технологій АНОТАЦІЯ
Технічна мікробіологія АНОТАЦІЯ
Харчова хімія АНОТАЦІЯ