Навчальні дисципліни |
|
Біофізика | АНОТАЦІЯ |
Вища математика | АНОТАЦІЯ |
Економіка підприємства | АНОТАЦІЯ |
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) | АНОТАЦІЯ |
Інформаційні сиситеми та технології | АНОТАЦІЯ |
Історія та культура України | АНОТАЦІЯ |
Основи фахової діяльності | АНОТАЦІЯ |
Правознавство | АНОТАЦІЯ |
Технічна мікробіологія | АНОТАЦІЯ |
Українська мова (за професійним спрямуванням) | АНОТАЦІЯ |
Фізичне виховання | АНОТАЦІЯ |
Філософія | АНОТАЦІЯ |
Хімія | АНОТАЦІЯ |
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
|
Біохімія |
|
Екологічна експертиза та утилізація відходів | АНОТАЦІЯ |
Інженерна і комп'ютерна графіка |
|
Контроль якості та безпеки харчових продуктів |
|
Органзація та планування діяльності підприємства | АНОТАЦІЯ |
Прикладна механіка |
|
Проектування харчових виробництв |
|
Процеси і апарати харчових виробництв |
|
Теоретичні основи харчових виробництв | АНОТАЦІЯ |
Технологічне обладнання харчових виробництв |
|
Технологія бродильних виробництв |
|
Технологія води і водопідготовки |
|
Технологія жирів та жирозамінників |
|
Технологія зберігання і переробки зерна |
|
Технологія консервування плодів та овочів |
|
Технологія молока і молочних продуктів |
|
Технологія м'яса і м'ясних продуктів |
|
Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів |
|
Технологія цукру та кондитерських виробів |
|
Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР | АНОТАЦІЯ |
ВИБІРКОВІ ОСВІТНІ КОМПОНЕНТИ |
|
факультетський каталог вибіркових дисциплін |
|
Методика і технологія обробки наукової інформації | АНОТАЦІЯ |
Основи наукових досліджень | АНОТАЦІЯ |
Технохімічний контроль якості і безпеки харчових продуктів | АНОТАЦІЯ |
Біохімія сировини і харчових продуктів | АНОТАЦІЯ |
Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин | АНОТАЦІЯ |
Тваринництво | АНОТАЦІЯ |
Хіміко-бактеріологічний аналіз | АНОТАЦІЯ |
Мікробіологія сировини і харчових продуктів | АНОТАЦІЯ |
Генетика з біометрією | АНОТАЦІЯ |
Біотехнологія | АНОТАЦІЯ |
Мисливствознавство | АНОТАЦІЯ |
Гігієна і санітарія харчових підприємств | АНОТАЦІЯ |
Каталог фахових вибіркових дисциплін | |
Технологія продуктів дієтичного харчування | АНОТАЦІЯ |
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів | АНОТАЦІЯ |
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі | АНОТАЦІЯ |
Технологія риби і рибопродуктів | АНОТАЦІЯ |
Технологія функціональних продуктів | АНОТАЦІЯ |
Товарознавство і пакування харчових продуктів | АНОТАЦІЯ |
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
|
Основи фізіології і гігієни харчування |
|
Реологія харчових продуктів | АНОТАЦІЯ |
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
|
Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів |
|
Харчові добавки |