ДИСЦИПЛІНИ |
АНОТАЦІЯ |
Навчальна програма |
Презентація |
ОБОВ’ЯЗКОВА ЧАСТИНА |
|||
Дисципліни професійної підготовки |
|||
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Гігієна тварин |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Годівля тварин і технологія кормів |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Конярство |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Основи проектування підприємств з переробки молока та м'яса |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Розведення сільськогосподарських тварин |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Технологія виробництва молока і яловичини |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Технологія виробництва продукції аквакультури |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Технологія виробництва продукції бджільництва |
АНОТАЦІЯ |
Презентація | |
Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва |
АНОТАЦІЯ |
Презентація | |
Технологія виробництва продукції птахівництва |
АНОТАЦІЯ |
Презентація | |
Технологія виробництва продукції свинарства |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Технологія молока і молочних продуктів |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Технологія м'яса і м'ясних продуктів |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Технологія переробки продукції тваринництва |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
ВИБІРКОВА ЧАСТИНА |
|||
Дисципліни професійної підготовки |
|||
Біотехнологія |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Мисливські господарства та національні заповідники |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Основи наукових досліджень та патентування |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Основи стандартизації, метрології, сертифікації і управління якістю продукції |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Технологія відтворення тварин |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Технологія продуктів забою тварин |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Технохімічний і мікробіологічний контроль якості і безпеки харчових продуктів |
АНОТАЦІЯ |
НП |