Основні дисципліни
З 2011 р. – 2019 р. член Вченої ради по захисту кандидатських дисертацій ХДУХТ К64.088.03 (наказ МОНУ від 29.11.2011. № 1380, наказ МОНУ від 29.12.2014. № 1528)
Освіта
Аспірантура
У 1996 рік вступила на денну форму навчання до аспірантури, у 2001 році захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 «Технологія консервованих продуктів», за темою «Розробка технології сливового та чорносмородинового соків з використанням методу центрифугування» в Одеській національній академії харчових технологій.
Докторантура
1.09.2021-31.08.2023 Докторант Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»
Досвід роботи
1995 р. - 2008 р. – асистент кафедри загальноінженерних дисциплін Полтавській університет економіки і торгівлі;
2008 р. - 2012 р. – доцент кафедри загально інженерних дисциплін ПУЕТ, отримала диплом доцента кафедри загальноінженерних дисциплін 2008 р.
2012 р. - 2013 р. – доцент кафедри «Технології харчових виробництв і ресторанного господарства» ПУЕТ;
2013 р. - 2018 р. – доцент кафедри «Готельно-ресторанна та курортна справа» ПУЕТ;
2018 р. - 2019 р. – завідуюча кафедрою технології молока і м’яса Сумський національний аграрний університет.
Знання мов
Володіє англійською мовою.
Міжнародні підвищення кваліфікації
2018 р. - філія Сумського молочного заводу ДП «Аромат» (листопад-грудень).
Підвищення кваліфікації в Україні
12. Полтавський державний аграрний університет «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв», 21.12.2021, сертифікат СС 00493014/001360-21. Тема "ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТІВ НА РЕАКЦІЇ УТВОРЕННЯ АРОМАТІВ В УМОВАХ ГІДРОТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ СИРОВИНИ", "Розробка рецептури хумусу із нетрадиційної сировини для дієтичного харчування".
13. Національний університет біоресурсів і природокористування України «Науково-педагогічні працівники з інноваційної спрямованості педагогічної діяльності», 25.10.2021-5.11.2021, сертифікат СС00493706/015202-21. Тема "Впровадження інтерактивних технологій навчання в навчальному процесі".
14. Полтавська державна аграрна академія "Модернізація освітньої діяльності та проблеми управління якістю підготовки фахівців в умовах діджиталізації" 24-25 лютого 2021 р. Сертифікат № 276 СС00493014/000276-21 (12 годин). Тема" АДАПТАЦІЯ СТУДЕНТІВ ДО ЗМІН НАВЧАННЯ В УМОВАХ ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ".
15. «Сервіси Google як ефективний ресурс організації дистанційного навчання в кризових умовах», організований ДЗВО «Університет менеджменту освіти» (м.Київ), 28.04.2022 (6 годин).
16. Інститут науково-дослідний Люблінського науково-технологічного парку та ГО «Міжнародна фундація науковців та освітян» Сертифікат ES № 11526/2022 «26» грудня 2022 р. (45 годин).
17. ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Центральний інститут післядипломної освіти» Свідоцтво про підвищення кваліфікації СП 35830447/ 2837-22 видане 18 листопада 2022 р. (180 годин).
18. «Субкритична екстракція як складова харчових технологій», ПДАУ, 22 листопада 2022 року (6 годин).
19. Swedish University of Agricultural Sciences Department of Molecular Sciences . Сертифікат 13/04/2023 навчальна діяльність студентів за програмами дистанційної вищої освіти за допомогою методології «перевернутого класу» Обсяг –10год.
Здобутки
Почесна грамота Полтавської обласної ради за вагомі досягнення у науково-педагогічній діяльності (2012 р);
Почесна грамота за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у забезпечення населення області якісними продуктами харчування та з нагоди Дня працівників харчової промисловості (Жовтень, 2023 р.)
Публікації
Має більше 80 публікацій, у тому числі, 2 монографії, 5 статей Scopus, 6 статей WoS, 2 патенти на винахід, 10 патентів на корисну модель, технічні умови на харчові продукти.
Список публікацій:
Обов'язки
Відповідальна за науковий гурток кафедри. Куратор академичних груп.