181 Харчові технології 2020 р.н.

 

Освітньо-професійна програма ступеня вищої освіти Бакалавр 

        Рецензії-Відгуки зовнішніх стейкхолдерів 

        Рецензії-Відгуки від академічної спільноти на ОПП Хачові технології

        Рецензії-Відгуки інших стейкхолдерів на ОПП Харчові технології

 

Зауваження/пропозиції до Проекта ОПП

 

Навчальні плани

 

Наскрізна програма практики здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

   Робоча програма навчальної практики "Вступ до харчових технологій"  2020 р.н

   Робоча програма навчальної практики "Загальна технологія харчових виробництв"  2020 стн

   Робоча програма Загально технологічної практики 2020 стн

Навчальні дисципліни  підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

 

Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр стн

 

Програма атестації здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

 

Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи

 

Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни "Проектування харчових виробництв"

 

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи "Загальні технології харчових виробництв"