Навчальні дисципліни 181 "Харчові технології" 2018 р.н.

Навчальні дисципліни

АНОТАЦІЯ

Біофізика

АНОТАЦІЯ

Біохімія

АНОТАЦІЯ

Вища математика

АНОТАЦІЯ

Економіка підприємства

АНОТАЦІЯ

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

АНОТАЦІЯ

Інформаційні технології

АНОТАЦІЯ

Історія  України

АНОТАЦІЯ

Історія української культури

АНОТАЦІЯ

Основи фахової діяльності

АНОТАЦІЯ

Правознавство

АНОТАЦІЯ

Технічна мікробіологія

АНОТАЦІЯ

Українська мова (за професійним спрямуванням)

АНОТАЦІЯ

Фізичне виховання

АНОТАЦІЯ

Філософія

АНОТАЦІЯ

Хімія

АНОТАЦІЯ

Автоматизація виробничих процесів

АНОТАЦІЯ

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці

АНОТАЦІЯ

Інженерна і комп’ютерна графіка

АНОТАЦІЯ

Контроль якості та безпеки харчових продуктів

АНОТАЦІЯ

Органзація та планування діяльності підприємства

АНОТАЦІЯ

Основи наукових досліджень

АНОТАЦІЯ

Прикладна механіка

АНОТАЦІЯ

Проектування харчових виробництв

АНОТАЦІЯ

Процеси і апарати харчових виробництв

АНОТАЦІЯ

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

АНОТАЦІЯ

Технологічне обладнання харчових виробництв

АНОТАЦІЯ

Технологія бродильних виробництв

АНОТАЦІЯ

Технологія води і водопідготовки

АНОТАЦІЯ

Технологія жирів та жирозамінників

АНОТАЦІЯ

Технологія зберігання і переробки зерна

АНОТАЦІЯ

Технологія консервування плодів та овочів

АНОТАЦІЯ

Технологія молока і молочних продуктів

АНОТАЦІЯ

Технологія м'яса і м'ясних продуктів 

АНОТАЦІЯ

Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів

АНОТАЦІЯ

Технологія цукру та кондитерських виробництва

АНОТАЦІЯ

ВИБІРКОВА ЧАСТИНА

Дисципліни професійної підготовки

Біохімія молока і м’яса

АНОТАЦІЯ

Гігієна і санітарія харчових підприємств

АНОТАЦІЯ

Екологічна експертиза та утилізація відходів

АНОТАЦІЯ

Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини

АНОТАЦІЯ

Мікробіологія молока та м’яса

АНОТАЦІЯ

Основи фізіології і гігієни харчування

АНОТАЦІЯ 

Реологія харчових продуктів

АНОТАЦІЯ

Тваринництво

АНОТАЦІЯ

Теоретичні основи харчових виробництв

АНОТАЦІЯ

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі

АНОТАЦІЯ

Технологія продуктів дієтичного харчування

АНОТАЦІЯ

Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів

АНОТАЦІЯ

Товарознавство і пакування харчових продуктів

АНОТАЦІЯ

Харчові добавки

АНОТАЦІЯ

Раціональне харчування людей

АНОТАЦІЯ