Зміст підготовки ЗВО за третім (освітньо-науковим)рівнем вищої освіти ступеня доктор філософії за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва 2020 н.р.

Освітньо-наукова програма

Рецензії на освітньо-наукову програму

  1. Рецензія (ступінь доктор філософії)
  2. Рецензія (ступінь доктор філософії)
  3. Рецензія (ступінь доктор філософії)

 

Перелік навчальних дисциплін
Назва дисципліни
Анотація
Силабус
Обов’язкова частина
Дисципліни загальної підготовки
Англійська мова для науковців
Бібліографія, інформаційний пошук та інтелектуальна власність
Педагогіка вищої школи
Стратегія стійкого розвитку в глобальному середовищі
Філософія науки
Дисципліни професійної підготовки
Методика дослідження та організація підготовки дисертаційної роботи
Сучасні тенденції розвитку технологій у тваринництві
Сучасні тенденції технології переробки продукції тваринництва
Вибіркова частина
Годівля жуйних тварин
Годівля моногастричних тварин
Основи живлення сільськогосподарських тварин
Новітні програми годівлі сільськогосподарських тварин
Оптимізація технологій у тваринництві
Сучасні методи розроблення і використання ефективних технологій виробництва і переробки продукції тваринництва
Технології виробництва органічної продукції тваринництва
Біотехнологічні методи прогнозування продуктивності сільськогосподарських тварин Анотація Силабус
Організація племінної справи у тваринництві Анотація Силабус
Організація селекційного процесу у тваринництві Анотація Силабус
Сучасні системи контролю якості та безпечності виробництва і переробки продукції тваринництва Анотація Силабус
Методи підвищення відтворювальної здатності сільськогосподарських тварин Анотація Силабус