24 травня 2019 р. доцент кафедри харчових технологій Кайнаш Алла Петрівна, виконуючи план кафедри щодо обміну досвідом з провідними профільними ЗВО, відвідала Одеську національну академію харчових технологій м. Одеси. Взяла участь у відкритті навчально-виробничої лабораторії «М’ясна майстерня» на кафедрі технології м’яса, риби і морепродуктів.
Завідувач кафедри, доктор технічних наук, професор Віннікова Людмила Григорівна поділилася досвідом створення навчально-виробничої лабораторії, пошуку меценатів для придбання відповідних лабораторних приладів та обладнання для виробництва ковбасних та м’ясних продуктів.
Враховуючи багаторічний досвід (більше 40 років) науково-педагогічного колективу кафедри у підготовці фахівців м’ясопереробної галузі, Кайнаш А.П. також приділила особливу увагу вивченню особливостей освітньої програми спеціальності 181 Харчові технології в ОНАХТ. Вивчила навчальні плани, навантаження здобувачів вищої освіти; критерії та процедури оцінювання; дотримання процедур забезпечення якості ЗВО; наявність матеріально-технічного забезпечення.