№ з/п |
Питання порядку денного засідання вченої ради академії, протокол №26 від 18 червня 2021 року |
Рішення вченої ради академії |
Наказ ректора академії (№, дата) |
1. |
Про урочистий випуск здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» заочної форми навчання за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». Доповідає Дорогань-Писаренко Людмила, декан факультету обліку та фінансів, професор. |
№528-ст від 18 червня 2021 року |
|
2. |
Про урочистий випуск здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» денної форми навчання за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». Доповідає Дорогань-Писаренко Людмила, декан факультету обліку та фінансів, професор. |
№524-ст від 18 червня 2021 року |
|
№525-ст від 18 червня 2021 року |
|||
3. |
Про урочистий випуск здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» заочної форми навчання за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Доповідає Дорогань-Писаренко Людмила, декан факультету обліку та фінансів, професор. |
№527-ст від 18 червня 2021 року |
|
4. |
Про урочистий випуск здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» денної форми навчання за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Доповідає Дорогань-Писаренко Людмила, декан факультету обліку та фінансів, професор. |
№526-ст від 18 червня 2021 року |
|
№523-ст від 18 червня 2021 року |
|||
5. |
Про урочистий випуск здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» денної форми навчання за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Доповідає Шостя Анатолій, декан факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, професор. |
№517-ст від 18 червня 2021 року |
|
6. |
Про урочистий випуск здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» заочної форми навчання за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Доповідає Шостя Анатолій, декан факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, професор. |
№520-ст від 18 червня 2021 року |
|
7. |
Про урочистий випуск здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» денної форми навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології». Доповідає Шостя Анатолій, декан факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, професор. |
№519-ст від 18 червня 2021 року |
|
№518-ст від 18 червня 2021 року |