20 вересня 2021 року відбулася підсумкова конференція за результатами проходження виробничої загально-технологічної практики здобувачами вищої освіти освітньо-професійної програми Харчові технології. В роботі конференції взяли участь викладачі кафедри харчових технологій, Ніна Будник, Алла Кайнаш, Віктор Юхно, Тетяна Кодак разом зі студентами 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання.
Студенти проходили практику на переробних підприємствах харчової промисловості Полтавської області з метою набуття компетентностей, необхідних для подальшої професійної діяльності та практичного досвіду, а саме: ПрАТ «Охтирський пивоварний завод», ТДВ «Укроліяпродукт», Регіональна державна лабораторія Держпродспоживслужби в Полтавській області, Державне підприємство дослідне господарство «Степне», ТОВ «Україна» ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», ТОВ «Глобинський переробний завод», ПрАТ «Домінік», ТОВ «Новооржицький цукровий завод» та інших.
Дерид Євгеній, студент 4 курсу, поділився своїми гарними враженнями про особливості проходження практики на ПП «Білоцерківська агропромислова група».
Манойло Анастасія, студентка 4 курсу, розповіла про технологічні особливості переробки олії, про які дізналася на ТОВ «Укролія» с.м.т. Диканька. Худолій Альона поділилася інформацією про запуск в експлуатацію нового ковбасного цеху на ФОП Венгровський В.В. ТМ «Тахтаулівські ковбаси».
Всі студенти залишилися задоволеними, що мали можливість отримати практичні навички та закріпити теоретичні знання у виробничих умовах.