Навчальна дисципліна |
Анотація |
Силабус |
Обов’язкова частина |
||
Дисципліни загальної підготовки |
||
Біофізика |
||
Біохімія |
||
Вища математика |
||
Економіка підприємства |
||
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
||
Інформаційні системи та технології |
||
Організація і планування діяльності підприємства |
||
Основи фахової діяльності |
||
Правознавство |
||
Українська мова (за професійним спрямуванням) |
||
Фізичне виховання |
||
Філософія |
||
Хімія |
||
Дисципліни професійної підготовки |
||
Анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин |
||
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
||
Біобезпека, радіобіологія і біоетика |
||
Гігієна тварин |
||
Годівля тварин і технологія кормів |
||
Екологія в тваринництві |
||
Заготівля, зберігання та контроль якості кормів |
||
Конярство |
||
Основи стандартизації, метрології, сертифікації і управління якістю продукції |
||
Розведення сільськогосподарських тварин |
||
Технологія виробництва молока і яловичини |
||
Технологія виробництва продукції аквакультури |
||
Технологія виробництва продукції бджільництва |
||
Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва |
||
Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва |
||
Технологія виробництва продукції птахівництва |
||
Технологія виробництва продукції свинарства |
||
Технологія молока і молочних продуктів |
||
Технологія м’яса і м’ясних продуктів |
Анотація |
Силабус |
Технологія переробки продукції тваринництва |
Вибіркові освітні компоненти
Факультетський каталог вибіркових дисциплін |
Анотація |
Презентація / силабус |
Присадибне та фермерське тваринництво |
||
Методика та технологія обробки наукової інформації |
||
Біотехнологія |
||
Генетика з біометрією |
||
Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
||
Гігієна і санітарія харчових підприємств |
||
Хіміко-бактеріологічний аналіз |
||
Біологічно-активні речовини в харчових технологіях |
||
Органічні технології виробництва продукції свинарства |
||
Основи організації та ведення рибогосподарської діяльності |
||
Консалтинг інноваційної діяльності в сільському господарстві |
||
Присадибне вівчарство та козівництво |
||
Фізико-хімічні та біологічні основи харчових технологій |
Анотація |
Силабус |
Реологія харчових продуктів |
||
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
||
Нутріціологія |
||
Каталог фахових вибіркових дисциплін |
Анотація |
Презентація / силабус |
Технологія відтворення тварин |
||
Технологія продуктів забою тварин |
||
Основи наукових досліджень та патентування |
||
Прикладна зоологія |
||
Біохімія молока та м’яса |
Анотація |
Силабус |
Екологія в тваринництві |
||
Мікробіологія молока та м’яса |
Анотація |
Силабус |
Технохімічний і мікробіологічний контроль якості і безпечності продукції тваринництва |
||
Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств |
||
Машини і механізми виробничих процесів у тваринництві та переробній промисловості |
Анотація |
Силабус |
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
||
Менеджмент і маркетинг у тваринництві |
||
Проектування підприємств молочної і м’ясної галузей |
||
Проектування технологічних процесів переробних підприємств |
Анотація |
Силабус |
Мисливські господарства та національні заповідники |
||
Профілактика хвороб тварин |
Анотація |
Силабус |