Програма стажування IRE Canada

Програма IRE Canada – це досвід роботи для молодих людей, в яких є достатньо практичного досвіду в сільськогосподарській індустрії і які хочуть поширити свої знання та світогляд.

Існує дві програми:

  • програма на 7 місяців, що починається з 1 квітня і триває до 1 листопада;
  • програма, що триває 3 місяці («сезонна»), починається з 1 серпня до 1 листопада;
  • також існують інші дати початку програми;
  • також можливо отримати розміщення на 8-12 місяців (переважно – це ферми по утриманню молочних та м'ясних корів).

Вимоги до практикантів:

  • вік 19-28 років включно;
  • досвід роботи за кордоном – від 6 міс (це означає, що практикант має навички роботи з с/г технікою, тракторами, комбайнами, сівалками);
  • найбільш важливе – достатній рівень англійської мови (практикант має розуміти та розмовляти, відповідати на запитання сільськогосподарського та побутового спрямування);
  • зацікавленість в проекті;
  • для участі в програмі на 7 місяці з 4 квітня – учасники програми мають мати рівень англійської мови та знання с/г техніки – вище середнього рівня!!!

Проживання

  • разом з приймаючою родиною або окремий будинок. Їжа зазвичай разом з родиною фермера.

Відпустка

  • три тижні неоплачуваної відпустки;
  • канікули є обов'язковими і зазвичай надаються в липні.

Вихідні

  • 1,5 дні на тиждень (може змінюватися в залежності від сезону).

Прибуття

  • 1 квітня – для розміщень на 7 місяців;
  • прибуття раніше зазначеного терміну можливе тільки на молочні ферми в період отелення;
  • 1 серпня – час прибуття для розміщень на 3 місяці.

Розташування

  • більшість розміщень – це провінції Саскатчеван та Манітоба;
  • Є декілька місць в Альберті та інших провінціях.

Стипендія:

  • 1750 КД брутто (9,50 КД/год);
  • відрахування (податки, пенсійний фонд, страхування працівника, оплата за проживання та харчування);
  • приблизна стипендія, що залишається - від 1000 КД/місяць.

Робочі години

  • 45 год/тиждень (понаднормова праця сплачується за попередньою угодою між фермером та практикантом);
  • зазвичай практиканти працюють більше ніж 45 год/тиждень впродовж сезону посівних та збору врожаю.