- Анкета для зовнішніх стейкхолдерів (роботодавців, керівників від баз практики) щодо реалізації ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва;
- Анкета опитування щодо удосконалення освітної, організаційної та інформаційної підтримки здобувачів вищої освіти та якості освіти;
- Анкета випускника;
- Моніторинг залучення здобувачів вищої освіти до наукової роботи (досліджень) за ОП ТВППТ;
- ТВППТ_Моніторинг якості викладання навчальних дисциплін за ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва;
- Моніторинг рівня професіоналізму науково-педагогічних працівників, задіяних при реалізації ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва;
- Анкета опитування щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії ЗВО
- Моніторинг якості навчання та задоволеності здобувачів вищої освіти (споживачів освітніх послуг) за ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва;
- Моніторинг якості та ефективності самостійної роботи здобувачів вищої освіти ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва;
- Моніторинг якості практичної підготовки здобувачів вищої освіти із ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва;
- Моніторинг рівня професіоналізму науково-педагогічних працівників, задіяних при реалізації ОП;
- Ставлення до навчання здобувачів вищої освіти за ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва на основі принципів академічної доброчесності;
Результати анкетування зво БАКАЛАВР та МАГіСТР
- Результати анкетування здобувачів вищої освіти щодо якості системи контрольних заходів та критеріїв оцінювання результатів знань;
- Результати анкетування щодо оцінювання якості та підходів до викладання навчальних дисциплін за ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва;
- Результати анкетування для зовнішніх стейкхолдерів (роботодавців, керівників від баз практики) щодо реалізації ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва;
- Результати анкетування опитування щодо удосконалення освітної, організаційної та інформаційної підтримки здобувачів вищої освіти та якості освіти;
- Результати анкетування випускника;
- Результати анкетування щодо ставлення до навчання здобувачів вищої освіти за ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва на основі принципів академічної доброчесності;
- Результати анкетування щодо моніторингу рівня професіоналізму науково-педагогічних працівників, задіяних при реалізації ОП;
- Результати анкетування щодо моніторингу якості викладання навчальних дисциплін за ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва;